Er bilen din klar for våren?

Det nærmer seg påske og tid for dekkskift. Og du bør absolutt planlegge dette nå. Og deler til bilen din får du hos Bildeler.no.  

Nå som Coronaviruset herjer, sliter flere dekkverksted med å få nok personell til å ta unna trykket som oppstår i tiden rundt påske. Skal du bruke et dekkverksted bør du booke time nå.

Men du kan jo like gjerne bytte dekkene selv?  

Og når du først skal i gang med dekkskift, lønner det seg å ta en titt på understellet samtidig. Enten du bytter dekk hos et verksted eller gjør det selv, er det lurt å sjekke status på bremseskiver, klosser, rust og lignende som henger igjen etter en lang vintersesong. Og en ting du alltid bør ha tilgjengelig i hjemmet og garasjen, er vidundermiddelet WD-40. Sprayen som løser opp rust, driver ut fukt og beskytter mot rust, er genial til å fjerne limrester, taperester, etiketter og lignende. Et MUST å ha liggende klar til dekkskiftet.

Deler til bilen finner du hos Bildeler.no

Bildeler.no leverer slitedeler til følgende bilmerker  
Audi, BMW, Citroen, Fiat, Ford, Honda, Hyundai, Kia, Mazda, Mercedes-Benz, Mitsubishi, Nissan, Opel, Peugeot, Renault, SAAB, Skoda, Subaru, Suzuki, Toyota, Volkswagen og Volvo. 

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)