Ikke bare følg strømmen, sjekk hva du kan spare hos NorgesEnergi

Det er på trening du skal bruke energi, ikke hjemme. Med vårt tilbud fra NorgesEnergi kan du være i støtet, også på strømregningen.  

Det beste du gjør jevnlig, utenom å trene, er å sjekke at du alltid har de beste tilbudene på både strøm, forsikring, telefonabonnement og så videre. Strømpriser går opp og ned hele tiden, og vilkårene på strømavtalene endres også gjerne årlig. Det er veldig fort gjort å bare rask skumlese disse småkjedelige brevene eller mailene med informasjon om din strømavtale. Derfor er dette tilbudet til medlemmer at Toten Treningsenter en ypperlig anledning til å ta en ekstra titt på din strømavtale.  

Som medlem av Toten Treningsenter får du, ikke bare 100 kroner i avslag som i andre kampanjer, men hele 500 kroner i rabatt på første månedsregning når du bestiller strøm til lavpris hos NorgesEnergi.

Trykk på knappen under for å komme videre til tilbudet. Husk at du må bestille via denne lenken for at ditt treningsenter skal få gevinsten til seg, som gjør at de kan investere i et bedre treningstilbud til deg.  

Ved å bestille strøm til spotpris betaler du en fast sum på 27 kroner i måneden, og får strømmen til en rimelig pris som følger prisjusteringen i markedet. Påslaget er kun 3,49 øre per kilowatt time.

Hvis du har en dyrere strømavtale enn dette i dag er det ingen grunn til å vente. Bytt leverandør i dag, og støtt ditt treningsenter i samme slengen. Det er vinn-vinn for alle parter! 

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)