Få apotekvarer hjem i postkassen – forbered deg på tidlig pollensesong

I disse tider hvor folk er rådet til å holde seg hjemme, er det jo typisk at pollensesongen ligger an til tidlig sesongstart. Heldigvis kan du handle alt du trenger for å bevege deg i naturen fremover, hos Apotekhjem.no 

Når man likevel helst skal holde seg hjemme og bevege seg minst mulig ut blant folk, er det jo greit å kunne handle det man trenger for å holde nesen åpen og halsen myk utover våren, på nett. Apotekhjem.no har et rikt utvalg av både apotekvarer, helsekost og utstyr til dyr du kan bestille rett hjem i postkassa.

Hvis du bestiller dine apotekvarer hos Apotekhjem.no støtter du også Toten Treningssenter når du gjør de innkjøpene du trenger.


Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)