Ikke slutt med D-vitaminet enda, prøv dmax gratis i 2 mnd!

Prøv D-vitamin gratis, du betaler kun porto! 

Det går heldigvis mot vår og lysere dager. Sola titter stadig mer frem, og endelig varmer den igjen. Men vi må sitte mer inne enn vanlig, derfor bør du fortsette med D-vitaminer en stund til.

D-vitaminer er essensielt for å sikre normalt opptak av kalsium og fosfor, som er avgjørende for en sterk og god benbygning. Det mye omtalte vitaminet er også til stor hjelp for produksjonen av søvnhormonet melatonin, og bidrar til å opprettholde den normale muskelfunksjonen.

Sist, men ikke minst, så er D-vitaminet et viktig bidrag til å opprettholde immunforsvarets normale funksjon, slik at du er bedre beskyttet mot virus. Bare det i seg selv er en god grunn til å fortsette inntaket av D-vitaminer selv om solen nå hjelper oss med den naturlige produksjonen av D-vitamin selv.

Som medlem hos Toten Treningsenter får du prøve de smakfulle D-vitaminene til dmax gratis i to måneder, du betaler kun porto på 79 kroner.

Tilbudet kan du benytte deg av her!

Om du liker den friske smaken av appelsin, og drar nytte av de 40 mikrogrammene med D-vitamin som disse tyggevitaminene inneholder, koster det kun 99 kroner i måneden, og abonnementet er helt bindingsfritt.

Gjør som 197 andre fornøyde kunder, og prøv i dag du også.  
 

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)