Hvem er familiens spillkonge? 40% påskerabatt!

Bli påskeklar med 40% rabatt på leker og spill hos ARK! 

Det spøker for hyttepåsken slik vi kjenner den, med mindre hytten er i samme kommune som du bor i. Men det er heldigvis mye annet en kan finne på i høytiden. ARK bokhandel har 40% rabatt på både gamle klassikere som Jakten på den forsvunne Diamanten Stigespillet Monopol og Yatzi  
 

Jakten på den forsvunne Diamanten

Et av de mest populære spillene blant de yngre og voksne

Stigespillet

Stigespill passer perfekt som et tilskudd til spillkvelden.

Monopol

Det verdensberømte spillet er en klassiker som passer for alle.

Yatzi

Norges mest populære spill uansett tid eller sted. Passer alltid å spille.


Eller er familien klar for å prøve noe nytt og vil kåre familiens Bezzerwizzer Spillet som krever både kunnskap og taktikk er kommet i ny utgave med 3000 nye spørsmål, og er anbefalt fra 15 år og oppover. Bezzerwizzer familie er en variant der barn og voksne quizzer på lik fot, med ledetråder kun til barna. Spillet er anbefalt for spillere fra 10 år og oppover. 

Hvis dere ønsker å utfordre kreativiteten i påskeferien har ARK en rekke leker under 100 kroner så lenge tilbudet varer til etter påsken. Lag din egen sprettball og utfordre familiens spretne til lek og moro, eller hva med å bygge sandslott med kinetisk modelleringssand som aldri tørker ut og ikke fester seg til andre overflater. 

Lag din egen sprettball

Design dine egne kule sprettballer i ulike former, farger og mønstre!

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)