30 dager gratis prøvetid! La Storytel lese favorittboken din for deg

I disse inne-dager har mange tid til overs. Eller kanskje du vil sprite opp vårrengjøringen med en god bok på øret. Eller trene med en inspirerende stemme?  

Mulighetene er mange, for hos Storytel finner du over 1000 titler å velge mellom. Blant annet bestselgeren hos New Your Times, med 25 millioner solgte kopier, 7 Habits of Highly Effective People. Eller kanskje du vil høre klassikeren og kjærlighetshistorien Den Store Gatsby, kanskje krimromanene til Jo Nesbø om Harry Hole, som starter med Flaggermusmannen er mer din greie?

Og om du ikke har lest eller hørt bøkene alle snakker om, har du 30 dager på deg til å lytte så mye du ønsker helt gratis hos Storytel nå.

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)