Mer effektiv hjemmetrening? Fri frakt hos X-Life!

Trening hjemme

Føler du at treningen trenger å piffes opp litt på hjemmebane? Eller føler du at du trenger noe mer for å utvikle formen når du trener hjemme?

Da er utstyr til hjemmetrening fra X-Life det du skal se på nå. Ikke bare får du fri frakt på ordre over 500 kroner, men det er gratis bytte og 30 dagers åpent kjøp. Så skulle det ikke være noe suksess med hjemmetrening i karantene, kan du levere tilbake varene.  

For å guffe opp effekten på hjemmebane kan du kjøpe denne treningstrikken fra Abilica. Med Exertubes treningsstrikker er det enkelt å få trent styrketrening hvor som helst. Treningsstrikkene er enkle å bruke og veier lite, noe som gjør at de passer perfekt til å ta med seg på ferie og turer hvor man ikke har tilgang til treningsutstyr eller apparater. For nybegynner anbefales lett type, er du trent medium styrke og godt trent hard styrke.

Finnes også i 2 lengder, er du under 170 cm skal du velge Exertube på 120 cm, og er du over 170 cm skal du velge din Exertube på 140 cm.

Nå har X-life også 30% rabatt på de utrolig deilige treningstightsene fra 2XU med høyt liv. Den nye varianten har mindre kompresjon enn de vanlige, og tykkere stoff og mer dekkende bak. De støtter lår og rumpe uten å stramme for hardt, og passer like godt på styrkerommet, som på yoga, gåtur eller studiotrening!  

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)