Forlenger salget! Fri frakt hos Lindex på alle ordre over 249,-

Klesgiganten har ryddet lageret og lansert ny brukervennlig nettbutikk. Det feires med gratis frakt på ordre over 249,-

Når man like vel må sitte hjemme store deler av dagen, kan en godt bruke tiden til å gjøre garderoben klar for vår, sol og sommer. Flere steder i landet er hestehoven allerede tittet frem i grøftekanten, og mens Lindex fortsetter arbeidet med å lage 80% av klesplaggene av bærekraftig materialer i løpet av 2020, har de forlenget salget sitt frem til 17.mai. Ta en titt på godbitene i salget her. De har blant annet en mengde ullgensere til rundt hundrelappen, og selv om vinteren snart pakkes vekk er ullgenseren et førstevalg til kjølige sommerkvelder.

I tillegg har den europeiske motegiganten sitt mid-season sale pågående nå med gode kupp til både kvinner og barn. Her kan du gjøre et kupp og handle vinterklær på tilbud, slik at du kan erstatte plaggene som er utslitt etter årets sesong.  

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)