Om Toten Treningssenter

Toten Treningssenter er en treningssenterkjede som startet sin første avdeling i 1998. I dag rommer kjeden 10 avdelinger og over 10 000 medlemmer.

Vårt hovedmål er å være et folkelig treningssenter hvor alle skal føle seg inkludert og ivaretatt fra første stund. Våre medlemmer har mulighet til å trene i alle avdelinger og nyte gratis kaffe og varme drikker, samt benytte massasjestolene.

Sentrene er betjente, men medlemskortet fungerer også som nøkkelkort i selvbetjente perioder.

Våre medlemmer setter stor pris på at vi har betjente sentre og innehar et variert treningstilbud som tiltrekker folk i alle aldre, form og forutsetninger.

Kjærkomment er også våre medlemsaktiviteter, konkurranser og sosiale sammenkomster.

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)