Medlemsportalen

Denne siden driftes og vedlikeholdes av Vizible (Exceline AS) i samarbeid med tilknyttede frittstående treningssentre og/eller kjeder. 

Medlemsportal er primært en nyhetsside og tilbudsside som driftes av Vizible i samarbeid med treningssentre. Medlemsportalen er i hovedsak til for deg som er medlem på et treningssenter som er en del av Medlemsportal sitt nettverk, men er åpen for alle som er interessert i det som publiseres på disse sidene.  Vi er opptatt av å skape en levende plattform med relevant innhold knyttet til trening, helse, trivsel, kosthold og forskning knyttet til helse og trening i tillegg til spennende og inspirerende brukerhistorier.

Dersom du har tips om saker og innhold til Medlemsportal-redaksjonen kan du tipse oss på e-post; tips@medlemsportal.no eller fylle ut vårt tips-skjema ved å trykke her.

Medlemsfordeler

Vizible/Exceline AS leverer tjenester som berører ca. 700.000 medlemmer på en rekke treningssentre i Norge. På vegne av vår store brukermasse har vi forhandlet frem gode rabattordninger hos kjente norske leverandører av ulike varer, produkter og tjenester, og gir deg fordelen av dette.  Som bruker av denne portalen vil du få tilgang på et bredt utvalg av gode tilbud. For å kunne benytte såkalte «superdeals» forutsettes det at du har et aktivt medlemskap på et tilknyttet treningssenter, og at du har tilgang på månedens «token». En token er en kode som du må oppgi for å få tilgang til de beste tilbudene. Disse kodene endres med jevne mellomrom.

Alle de samarbeidende treningssentrene mottar bonus hver gang du handler noe via eller fra denne siden hos en av våre annonsører og samarbeidspartnere du finner her. Når du handler via Medlemsportal hjelper du ditt treningssenter å opprettholde gunstige priser på deres tjenester, samt gjør det lettere å opprettholde god kvalitet i lokaler og på utstyr på  treningssentrene. Takk for at du bruker Medlemsportal!

 

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)