Hva ønsker du å oppnå med treningen din?

Vi er opptatt av at du kjenner på følelsen av å lykkes når du besøker oss. Denne følelsen er ikke bare viktig i det øyeblikk du står foran et apparat eller en pilatesball – den er minst like viktig når du kommer hjem, er på jobb, står i familiesituasjoner og, kanskje mest av alt, når du er alene. Vi forstår at denne følelsen kan være vanskelig å oppnå når du står inne på vårt senter for første gang, kanskje desto vanskeligere hvis du ikke vet hvordan du skal trene. Dette kan vi heldigvis hjelpe deg med!

Velg ditt lokale treningssenter under og les om våre flinke personlige trenere.

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)