Tips til å komme igang

Usikker på hvordan du skal komme deg ut av sofaen og krysse dørstokkmila? Her er noen av våre råd for å gjøre terskelen lavere. Og husk, hvis du allerede har tatt på treningstøyet, er det lettere å faktisk komme seg ut hvis du holder på å ombestemme deg. 

1. Vær realistisk og ærlig med både målsetting og hvor mye tid du har til rådighet i hverdagen. Risikoen for å gi opp er større hvis ambisjonsnivået er for høyt. 

2. Planlegg uka for når du skal trene og evt. hvilke gruppetimer du skal være med på. Da er det lettere å følge planen, både for deg og de rundt deg.  

3. Det viktigste er å komme inn i de gode rutinene, starte i det små og øke frekensen og intensiteten gradvis. Som regel tar det ca 3 uker før man er tilbake i treningsrutinen.  

4. Ha alltid med deg treningsbaggen i bilen eller ferdig pakket, så slipper du å dra hjem for å bestemme dem om du skal stikke på treningssenteret.  

5. Hva med en treningspartner? Faste avtaler forplikter og gjør det vanskeligere å droppe ut. Kanskje du har en venn som ønsker å prøvetrene hos oss? 

6. Vær aktiv i hverdagen. Kan du ta trappa eller må du ta heisen? Skru på skrittelleren på telefonen din. 

7. Prøve en ny treningsform? Trent det samme lenge? Prøv nye gruppetimer, meld deg på et av kursene våres eller sjekk ut en av våre personlige trenere, som kan gi deg et nytt program. 

8. Meld deg på et mosjonsløp, da har man noe å trene til. 

Har du spørsmål før sessongens start? Trenger du ekstra hjelp eller veiledning? Ta kontakt med oss på treningssenteret! Vi gleder oss til en morsom, spennende og sporty høst. 

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)