Ta tak i din livsttil nå!

Det er en grunn til at vi kaller det EasyLife. Med enkle grep kan du få en sunn og varig vektnedgang, og bedre helse. EasyLife er den raskeste veien til varig vektnedgang og sunnere livsstil. 

Prinsippene har vi hentet fra denne dokumentaren, og vi har brukt “Fremtidens Diett” som en start for våre kursdeltakere her på Gjøvik i over 14 år nå!  

Metoden har møtt mye motstand fra flere miljøer. Mange har vært fast bestemt på at en så rask vektreduksjon ikke kan være sunn, og mye av motstanden bygger på uvitenhet. Men vi vet etter flere suksesshistorier (lenke til artikkel om suksesshistorier) at dette virker. Steg for steg får du kunnskap om mat og trening, som gir en trinnvis overgang til et smakfullt og næringsrikt kosthold basert på Helsedirektoratets sine kostanbefalinger. Vi lærer deg mentale verktøy du kan bruke til å finne din optimale levemåte, som fører til en stabil lav vekt, ha en sterk og sunn kropp, og samtidig nyte god mat i hverdagen. For det er vel så viktig å nyte livet, selv om man ønsker å leve sunt. 

Kosthold, trening og mental trening 

Så hva er egentlig EasyLife?
EasyLife er programmet for dem som ønsker en varig livsstilsendring og bedre helse, gjennom vektreduksjon. Du får veiledning av våre livsstilscoacher (lenke til presentasjon av disse) underveis i kurset for å nå de målene du selv har satt for ditt kosthold, fysisk aktivitet og positiv tankegang.  

Vi har fokus på:

  • Balansert og variert kosthold 
  • Aktivitet og trening 
  • Endre vaner og motivasjon

I EasyLife teller vi ikke kalorier eller veier opp maten. Vi lærer deg å sette sammen et variert og balansert kosthold basert på norske anbefalinger.   

På treningsfronten får du hjelp til å finne en aktivitet som passer for deg og ditt nivå. Om du så aldri har trent tidligere, og føler deg som verdens største “sofapotet”, finner vi garantert en treningsform du synes er artig. Trening skal nemlig være lystbetont og morsomt, og et av hjelpemidlene for å oppnå dette målet er å trene sammen med andre EasyLife-medlemmer. Dette kommer vi tilbake til etterpå.  
 
Det aller viktigste for å oppnå varig livsstilsendring er nemlig din egen motivasjon. Livsstilsendring handler i stor grad om vilje til å endre noe, og motivasjon sammen med vilje over tid er nøkkelen for å lykkes. Easylife hjelper deg med å opprettholde drivkraften. Vi har verktøyene du trenger!

Tilhørighet og oppfølging

EasyLife er ingen lettvint og rask trendy slankekur. Si farvel til jojo-slankeprosjektene, for EasyLife er en langvarig hjelp til varig livsstilsendring og til å holde vekta nede på det nivået du ønsker. Programmet varer fra tre måneder og inntil et år, avhengig av din målsetning. Du vil hele tiden få nyttige og lærerike leksjoner fra våre utdannede instruktører, som følger deg tett opp gjennom hele kurset. De byr på seg selv i form av kunnskap, er hyggelige og er genuint opptatt av din utvikling på veien mot ditt mål. Vi ønsker at du skal lykkes, og bli en del av de mange historiene som får lykkelig slutt.  

Alle som har prøvd seg på et slankeprosjekt, uansett type har mest sannsynlig opplevd å miste motivasjonen for en kortere, eller evig langvarig, periode. Det er menneskelig å føle seg alene når viljen svikter, og mest sannsynlig hadde viljesvikten vært uunngåelig hvis et annet menneske bidrar til å motivere deg over “dørstokkmila”. Derfor har vi EasyLife kursene i grupper, hvor de andre deltakerne har akkurat de samme målene som du har; varig endring av livsstil. Gruppens medlemmer vil ikke bare motivere, støtte og oppmuntre hverandre, men vi har sett flere tilfeller hvor noen har fått venner for livet i disse gruppene!

Hvor mye vil du ned i vekt?

5-9 kilo = EasyLife Lettere (3.mndr) 
10 kilo og oppover = EasyLife (12 mndr.) 

Ta kontakt med oss for spørsmål eller for å avtale tid til et uforpliktende møte. 

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)