Tren effektivt med din egen PT i lomma

Foto: Gursimrat ganda

Myworkout GO motiverer deg gjennom en 34 minutters treningsøkt, og bare to ganger i uken er nok! 

Basert på verdenskjent forskning av professorer i medisin, Jan Hoff og Jan Helgerud, fra det Nobelprisvinnende (2015) medisinske fakultet ved NTNU, har teamet bak Myworkout GO utviklet det ekstremt effektive treningsopplegget, som nå er tatt i bruk av flere tusen mennesker over hele verden. Etter utvikling av appen har Myworkout GO blitt nominert til topp 50 raskeste voksende teknologiselskap i Norge av Deloitte.   

Passer for alle

Både privatpersoner og bedrifter har fått ned sykefravær og økt trivselen sin takket være appen, som oppfordrer deg til å komme i gang med treningen, uansett hva slags fysisk form du er i. Du trenger heller ikke noe utstyr, kun sko til å gå eller løpe i. Eller å sykle i. Eller gå på ski med.

— Treningsopplegget fungerer slik at du skal trene i fire minutter på høy intensitet der du blir andpusten, og ha aktive pauser på 3 minutter innimellom der du puster vanlig. Hele treningsøkten varer i 34 minutter, inkludert oppvarming og nedjogg. Det har alle tid til, uansett hvor travelt man har det i hverdagen, og man kan bruke dette treningsopplegget til flere typer trening, forklarer gründer av bedriften Myworkout GO, Knut Løkke.

Kan arrangere interne konkurranser

I tillegg til 34 minutters treningsøkten tilbyr Myworkout GO flere videoer med tips til øvelser fra erfarne treningsinstruktører til premium-brukere av appen. Det er også dokumentert at to gode treningsøkter i uken er nok for å holde kroppen    

Les mer: Margareth Berg Vårvik (48) trente seg tilbake i jobb etter 15 år som ufør! (ekstern lenke) 

For privatpersoner som ikke har medlemskapet betalt av sin arbeidsgiver eller gjennom sitt treningsenter, prøve den gratis ved å laste den ned på telefonen sin. 

— Powerwalking er mest vanlig til utendørs bruk hos både premium- og basis-brukere av appen. Vi har flest bedriftskunder, hvor arbeidsgiver gjerne arrangerer konkurranser innad i sine avdelinger. Det bidrar til å løfte arbeidsmiljøet på arbeidsplassen, og passer godt til idrettslag og andre organisasjoner eller grupper som ønsker å trene sammen, forteller Løkke.  

— Må trenes hele livet

Appen holder også oversikt over ditt aktivitetsnivå gjennom uken, og gir deg stjerner i boka etter kvaliteten på treningsøktene dine. I 2019 ble også flere tredjepartsapper som Gamin, Fitbit og Polar integrert i appen, slik at du kan synkronisere og analysere den samlede aktiviteten for uken.  

— Med pulsklokke tilkoplet appen kan du få beskjed i sanntid om du ligger for høyt eller for lavt i intensitet i intervallene, men det er ikke nødvendig med pulsklokke for å få det til. Vi har dokumentasjon på at brukerne også finner intensiteten uten pulsklokke, forklarer Løkke.

— Det viktigste er at man blir bevisst på sin egen aktivitet gjennom uken, og klarer å være mer aktiv. Hjertet er vår viktigste muskel og må trenes hele livet. Alt for mange av oss går dager, uker og år uten å trene hjertet skikkelig. Et større, sterkere og mer elastisk hjerte og karsystem er den viktigste enkeltstående faktoren for et langt liv med god helse, samt prestasjonsevnen i utholdenhetsidretter, sier gründeren, som selv fikk sjokk over sin egen helse etter 3 ukers inaktivitet (ekstern lenke) 

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)