Kom i form på fire minutter

Med appen Myworkout GO får du tilgang til eksperthjelp for å komme i form på en effektiv måte. 

Basert på verdenskjent forskning av professorer i medisin, Jan Hoff og Jan Helgerud, fra det Nobelprisvinnende (2015) medisinske fakultet ved NTNU, har teamet bak Myworkout GO utviklet det ekstremt effektive treningsopplegget, som nå er tatt i bruk av flere tusen mennesker over hele verden.  

Passer for alle

Både privatpersoner og bedrifter har fått ned sykefravær og økt trivselen sin takket være appen, som oppfordrer deg til å komme i gang med treningen, uansett hva slags fysisk form du er i. Du trenger heller ikke noe utstyr, kun sko til å gå eller løpe i. Eller å sykle i. Eller gå på ski med.

 — Treningsopplegget fungerer slik at du skal trene i fire minutter på høy intensitet der du blir andpusten, og ha aktive pauser på 3 minutter innimellom der du puster vanlig. Hele treningsøkten varer i 34 minutter, inkludert oppvarming og nedjogg. Det har alle tid til, uansett hvor travelt man har det i hverdagen, og man kan bruke dette treningsopplegget til flere typer trening, forklarer gründer av bedriften Myworkout GO, Knut Løkke.  

— Stor samfunnsøkonomisk fortjeneste 

Siden appen ble lansert i 2017 har over 100.000 lastet ned appen. I 2019 gjennomførte 7500 unike brukere i snitt 10 treninger hver, noe som har redusert deres biologiske alder med totalt 18775 år. Det tilsvarer statistisk sett 15.000 færre sykefraværsdager! 

— Tallene er tredoblet fra året før, og det er en gledelig utvikling. Visjonen vår er å redde verden fra inaktivitet, da en bedre folkehelse vil ha stor betydning for verdens bærekraft. FNs tredje bærekraftsmål er nettopp helse, og det er ingen tvil om at det er en stor samfunnsøknomisk fortjeneste at vi holder oss sunne og friske, forteller gründeren.

Hårete globalt mål

Mobilapplikasjonen registrerer ikke bare treningsøktene dine. Den motiverer deg underveis, og kan takket være unik teknologi, fortelle deg din biologiske alder bare ved å ligge i lommen når du trener.  
— Utregningen av den biologiske alderen skjer ved at appen måler VO2MAX, altså det maksimale oksygenopptaket, og regner dette om til alder med kun 7% feilmargin. Oksygenopptaket i kroppen er også det viktigste helsebarometeret når en skal måle kroppens tilstand. Fordelen med appen er at du kan se utviklingen fra gang til gang, hvilket for mange er enda mer motiverende, forklarer Løkke.

Les mer: May Romunstad (58) ble 27 år yngre med My Workout GO

Gründeren bak treningsappen forteller at bedriften har et skikkelig hårete mål for appens fremtid.

— Vi har et håp om at dette skal bidra til å redusere den biologiske alderen med en milliard år på verdensbasis. Det er et hårete mål, men uansett hvor langt vi kommer med dette er det en nytteverdi for alle, fordi det bidrar til å redusere hjerte og karsykdommer. Det er samtidig en app som alle kan bruke, både syke og friske, nybegynnere og aktive mosjonister, sier han. 

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)