Harald trener med Personlig Trener to ganger i uka

Mange sliter med å få til regelmessig trening, og Harald Stener er en av dem. Nå trener han regelmessig med god hjelp av Malin, to ganger i uken.

-Jeg kommer meg ikke på trening om jeg ikke har en avtale, smiler han.  Gode treningsrutiner dabber fort av i en travel hverdag, og da hjelper det å ha en fast avtale med sin PT, som også hjelper til med å pushe deg gjennom en økt.

Harald Stener mener trening med PT er den beste investeringen han har gjort og kommer til å gjøre. -Det er tross alt en investering i god helse, og den skal vi ha med oss resten av livet.

Harald må trene og holde seg i form, for å forebygge vondter. Han har god erfaring med PT gjennom tidene, da han jevnt og trutt over flere år har testet ulike PT`er, på ulike sentre. Harald og Malin har trent sammen i snart et halvt år, og de er klare for minst et halvt år til i det nye året. Harald sier han virkelig anbefaler PT til andre også, og er sikker på at det ikke bare er han som sliter med å komme seg på trening.

-PT er ikke bare for de som trenger en avtale, men det handler om å holde motivasjonen oppe. Det er også fint å kunne bli pushet litt ekstra og kjenne på mestringsfølelse, sier han avsluttningsvis.

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)