Ida med suksess på ny scene!

Ida fra Urbane Totninger gikk ned 14 kilo, har fått mer overskudd og snakker seg kokvarm om fem måneders opptur med EasyLife!  

— Særlig! 

Slik tenkte den nyutdannede legen Ida Marie Ringerud da hun leste om easylifere som ikke lenger syntes godisen smakte så godt. Etter noen uker på EasyLife opplevde hun det samme selv! 

– For meg har det viktigste på EasyLife vært det mentale, sier 32-åringen. Blid og utadvendt, positiv og flink. 

Ida Marie er en av mange «stjerner» i Urbane Totninger. Hun har også vært med på Gullrekka til NRK, i Beat for Beat. Men glansbildet hun kan vise på scenen har også et indre. Et indre der hun ikke er like tøff, selvsikker og fornøyd med seg selv. 

– Jeg har aldri følt at det jeg har gjort er noe spesielt. Jeg gjør jo bare det andre gjør, og når jeg er ferdig har jeg ikke belønnet meg selv. Det var jo ikke noe å belønne. 

— Søk hjelp 

På et trangt kontor i et hjørne av Toten Treningssenter forteller den sympatiske småbarnsmoren om prosessen hun har vært igjennom. Om hvordan hun forsøkte på egenhånd. Fikk til litt, men opplevde stagnasjon. Verktøykassa var tom. 

Det er ikke noe nederlag å få hjelp, sier hun. EasyLife-instruktøren ga henne en enkel oppskrift hun kunne følge. – Nå kjenner jeg igjen kroppen min fra jeg var 25-26 år. Vekta begynte å øke da hun traff kjæresten. Kose – eller kjærestekilo kaller hun det. Det ble mye ostepop og hygge, og plutselig viste vekta 14 kilo mer enn singel-Ida hadde veid. Og da planen var å gjøre noe med det, viste det seg at lille Oline var på vei. Og nå ble kiloene mange. 

– De som sier at kiloene forsvinner med en gang du begynner å amme, tar feil! Ida klarte likevel å gå ned mye. Men så stoppet det opp, og vekta steg litt. Da ble EasyLife-løsningen. Siden hun fortsatt ammet, kunne hun aldri gå inn i den såkalte ketosefasen. Likevel gikk hun ned ti kilo på to måneder. Et comeback på håndballbanen gikk bra helt til hun satte en tobeinsfinte, og vips var leddbåndet røket. Siden har hun ikke fått trent noe særlig, men gjennom riktig kosthold har hun likevel tatt av fire kilo til på de siste to månedene. 

– Jeg spiser meg mett hver dag, til hvert måltid. Hun har imidlertid fått seg en aha-opplevelse på hva mett betyr. – Det er ikke når du spiser til du må kneppe opp buksa, og bare må sitte stille i ti minutter! 
Nå bare klør Ida etter å få trene litt igjen. Da forsvinner nok også de siste kiloene hun vil ned. Uten at målet er å bli noen superbabe. 

— Gruppen betyr alt 

Samtidig som Ida begynte på EasyLife, har hun gjort ferdig legeutdannelsen, hun har vært babymamma med alt det krever, og hun har vært artist i Urbane Totninger. 

– Som lege vet jeg alle farene ved å være overvektig. Hjerte- og karsykdommer, diabetes og alt det kan føre med seg. Jeg ville ikke bytte ut hoftene mine før jeg var 60, og måtte gjøre noe. Alt var tungt! 
Når du er overvektig er det eneste behagelige å sitte stille. Og gleden er å spise, fortsetter hun. 

På EasyLife er du del av en gruppe. Ida følte raskt trygghet i gruppen, og delte etter hvert sine opplevelser. Hun lærte mye av andres historier, og kjente at alle backet hverandre opp. 
Også var det dette med mat. Smaksløkene som har endret seg, etter noen få startuker der hun kuttet ut alt usunt. – Men ostepopen smaker ikke godt lenger. Nå tar jeg heller en gulrot! Hun har fått mange sunne mattips som har gjort at det ikke er noen forsakelse å droppe godis i hverdagen. Utskeielser er fortsatt lov, bare husk at det ikke er lørdag hver dag! 

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)