Velkommen til vår nye medlemsportal

Toten Treningssenter og Vizible har i fellesskap laget en flott nyhetsportal som har alle som er medlem hos en av TT sine avdelinger som målgruppe.  

—Det skjer så mye spennende hos oss som vi gjerne skulle delt med alle, sier Hanne Hveem Løken i Toten Treningssenter.  

—Vi har ikke vært flinke nok til å lage interessant innhold for våre medlemmer og følgere, og da Vizible foreslo å bygge en skreddersydd nyhetsportal sammen med oss var det lett å si ja, forteller hun.  

Ekte historier om ekte mennesker 

Vizible er et byrå som tilbyr norske annonsører markedsføring på digitale skjermer på treningssentre og kjøpesentre. I tillegg arbeider Vizible med digitale kommunikasjonsplattformer, og er opptatt av å skape verdi for sine partnere i treningssenterbransjen, og deres medlemmer. Selskapet samarbeider i dag med en rekke treningssentre i hele landet om kommunikasjons og reklameløsninger, og er også ansvarlig for skjermene som befinner seg på Toten Treningssenter sine avdelinger i dag. 

— Vi opplever samarbeidet med Toten Treningssenter som svært positivt, sier ansvarlig for plattformen hos Vizible, Nicolai Slinning. Han forteller videre at det for mange aktører i treningssenterbransjen er store behov knyttet til markedsføring og kommunikasjon ut i markedet.

Vi har nå bygget en plattform som i stor grad skal være brukerstyrt. Med det mener vi at det er ønskelig at medlemmene til treningssentrene kommer med tips og innspill på saker vi kan skrive om. Vi er spesielt interessert i brukerhistorier, forteller Slinning.   

Han utdyper at ulike brukerhistorier er noe som skaper engasjement.  
— Folk er lei av et blankpolert image, og ønsker seg ekte historier om ekte mennesker, poengterer han. 

— Bra for alle parter 

Vizible opplyser at de har inngått et samarbeid med over 200 kjente og seriøse leverandører av utstyr og tjenester, og jobber kontinuerlig for å forhandle fram gode avtaler på vegne av Toten Treningssenter sine vel 10.000 medlemmer.

— Vi er også opptatt av å formidle til TT sine medlemmer at treningssenteret ditt faktisk får en liten andel av det du handler for hos våre samarbeidspartnere. Dette kommer også deg til gode som medlem i form av at TT benytter disse midlene for å holde prisene på medlemskap nede, og bruker av de samme midlene til investeringer i utstyr og lokaler, påpeker Slinning.

— Treningssenterbransjen har små marginer, og ved at våre medlemmer legger sin netthandletur til nyhetsportalen vår, hjelper de oss med å levere et enda bedre produkt tilbake. Det er jo kjempebra for alle parter, legger Hanne Hveem Løken til.  

— Vi håper at våre medlemmer setter pris på, og gjerne deler innhold fra portalen videre. Vi ønsker jo at enda flere skal høre om hvor flott det er å trene på Toten Treningssenter. Her er alle hjertelig velkommen, uansett utgangspunkt!», avslutter Hanne engasjert.  

Share on facebook
Del på Facebook
Share on twitter
Del på Twitter
Share on linkedin
Del på LinkedIN

Tusen takk for at du tar deg tid til å lese dette!

Denne nettportalen er bygget på dugnad av Vizible (Exceline AS), sammen med den sporty gjengen i Toten Treningssenter. Vi i Vizible har tatt alle kostnader med å bygge denne tjenesten. Vi håper at du finner både strømmetjenesten og innholdet ellers nyttig og relevant. Akkurat nå er det strømmetjenesten som benyttes mest her, og det synes vi er veldig flott og positivt.

Toten Treningssenter har ingen inntekter eller fortjeneste på portalen foruten en liten provisjon fra det du eventuelt handler fra annonsørene her. Vi vil derfor sette kjempestor pris på at du sjekker ut våre annonsører og partnere her på portalen dersom du er i markedet for å kjøpe noe. Ikke kjøp noe du ikke trenger eller ønsker, men om du skal handle og finner det du trenger her blir vi svært glade for at du handler via annonsene og lenkene som du finner på dette nettstedet.

Det vi måtte tjene her deles altså med Toten Treningssenter, og resten bruker vi til å videreutvikle denne tjenesten, slik at vi kan tilby deg en enda bedre tjeneste nå og for fremtiden.

Har du tips, innspill eller gode idéer?
Send oss en e-post da vel! tips@medlemsportal.no

(skal ikke vises igjen)